• πŸ¦‹ Verzending binnen 1-5 werkdagen πŸ¦‹
  • πŸ’• Achteraf betalen met Klarna πŸ’•
  • 🌜Gratis verzending boven €70, anders €4,95πŸŒ›
  • 🌈 Insta: @leloethelabel 🌈

Algemene voorwaarden

1. Algemeen

De volgende algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant (hierna aangeduid als "je") worden geplaatst bij LeLoe The Label, via de LeLoe The Label website en/of de mobiele website.

Door gebruik te maken van leloethelabel.nl en/of door een bestelling te plaatsen, accepteer je dat je bent gebonden door de onderstaande algemene voorwaarden (de ”Voorwaarden”). Zorg dat je de voorwaarden hebt gelezen en begrepen voordat je je bestelling plaatst.

 

Het feit dat producten of diensten op enig tijdstip op leloethelabel.nl worden aangeboden, biedt geen garantie dat deze producten of diensten te allen tijde verkrijgbaar zijn. We behouden ons het recht voor om producten op ieder willekeurig moment terug te trekken.

We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving aan jou. De versie van de voorwaarden, die geldt voor jouw bestelling, is de versie die te vinden is op leloethelabel.nl ten tijde van de plaatsing van je bestelling.

LeLoe The Label wil je de best mogelijke online ervaring bieden. Om dit mogelijk te maken moeten we ervoor zorgen dat onze diensten naadloos verlopen. Je begrijpt en gaat ermee akkoord (i) geen mededelingen of content die schadelijk kunnen zijn of een negatieve invloed hebben op onze bedrijven, producten of diensten te posten, verzenden, herdistribueren, uploaden, of promoten; (ii) niet te handelen op een wijze die of geen apparaat te gebruiken dat andere gebruikers beperkt, schaadt, hindert of remt in het gebruiken of genieten van de website, of de veiligheid van de website beïnvloedt, of (iii) geen apparaat te gebruiken of proberen een motor, software, hulpmiddel, agent of ander apparaat of mechanisme te gebruiken (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, spiders, bots, crawlers, avatars of intelligente agents) om te navigeren en zoeken in de website, of om de inhoud van de website te kopiëren. We behouden ons het recht voor om toegang tot de site onmiddellijk te blokkeren en het account te sluiten van gebruikers die deze bepaling of enige andere bepaling in deze algemene voorwaarden schenden.

 

2. Prijzen en verzendkosten
De prijzen die zijn vermeld op leloethelabel.nl zijn inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief de verzendkosten. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

De verzendkosten zijn niet voor alle bestellingen hetzelfde, dit hangt af van de omvang en het gewicht van je bestelling. De kosten voor iedere verzendoptie worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces. Onze standaard verzendkosten bij een bestelling onder de €70, bedragen: € 4,95. Sieraden en kleine accessoires kunnen goedkoper verzonden worden: €0,99. Hier zit dan geen track&trace bij, LeLoe The Label is dan niet verantwoordelijk als jouw pakket niet aankomt/kwijtraakt.

 

3. Bestelling

Je kunt bestellen via leloethelabel.nl

Je ontvangt na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per e-mail. Als we je bestelling onverhoopt niet kunnen leveren, dan laten we je dit zo snel mogelijk weten. Mocht de bestelling al zijn betaald, dan maken we de betaling zo snel mogelijk terug over.

Het kan natuurlijk gebeuren dat mensen tegelijk hetzelfde product kopen, maar er nog maar één item van is. In dit geval gaat het item naar degene die als eerste heeft betaald en dus als eerste omhoog komt in ons bestellingssyteem. Wij snappen natuurlijk dat dit heel vervelend is en zullen zo snel mogelijk jou een mailtje sturen hierover en jouw geld terug overmaken.

 

4. Levering
LeLoe The Label gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de registratie en verwerking van bestellingen en streeft ernaar om je bestellingen af te leveren op een woonadres of ophaalpunt in Nederland, overeenkomstig de door jou gekozen leveringswijze. 

LeLoe The Label streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk en op volgorde van binnenkomst af te handelen. We streven ernaar om binnen 2 tot 5 werkdagen na bevestiging van een bestelling te verzenden. Na verzending zijn wij niet meer verantwoordelijk voor de levertijd, dit ligt op dat moment in handen van de postbezorgers. 

Als je een pre-order bestelt is de levertijd langer. Dit kan 14 dagen duren, maar korter kan ook. Alles in dezelfde bestelling als het item van de pre-order wordt tegelijk verzonden, dus je andere items krijgen automatisch ook een langere levertijd. In uitzonderlijke gevallen kan een pre-order langer duren dan de aangegeven tijd, wij vragen hier om je begrip. Maar als jouw bestelling nog niet door ons is verzonden na deze aangegeven langere levertijd, heb je de keuze om via een mailtje je order te annuleren, dan krijg je je geld terug. 

LeLoe The Label is niet verantwoordelijk als jij het verkeerde leveringsadres hebt ingevuld en het pakket al is verzonden. Je kunt ons altijd een mailtje sturen naar leloethelabel@gmail.com, dan helpen wij jou graag maar het is uiteindelijk wel jouw eigen verantwoordelijkheid op dit op te lossen. Wij zullen dan dus niet jouw geld terug overmaken als het pakket op het vekeerde adres is geleverd.

Als de track&trace aangeeft dat jouw pakket bezorgd is bij jou thuis, is dit bindend. Wij zijn dan niet verantwoordelijk als jij je pakket niet hebt gekregen. Je kunt ons altijd een mailtje sturen en dan helpen we je wel graag om dit uit te zoeken, maar wij kunnen niet jouw geld terug overmaken.

Stel dat jouw pakket kwijtraakt en de track&trace stil blijft staan op onbekend, dan starten wij een onderzoek bij PostNL. Wanneer jouw pakket niet terecht komt, krijg je de aankoopprijs terug. De verzendkosten zijn al uitgegeven aan het pakket, vandaar dat je deze niet terugkrijgt.

5. Retourneren
Je kunt je bestelling retourneren vanaf de datum dat jouw pakket is geleverd tot 14 dagen hierna, uitgezonderd van de Vintage collectie, oorbellen en custom made sieraden. Om je artikel(en) retour te sturen, dien je eerst een mailtje te sturen naar leloethelabel@gmail.com. Wij zullen vragen om de reden van retour en dan het retouradres opsturen. De retourkosten en eerder gemaakte verzendkosten worden NIET door ons vergoed. Je zult deze zelf moeten betalen.

 

6. Voorwaarden retourzendingen

Alle retourzendingen horen verpakt te worden in de goede verzendzak. De retourkosten zijn voor eigen kosten. Ook is het verplicht je retourzending te versturen met track&trace van PostNL of DHL, anders kunnen wij jouw retourzending niet accepteren. Tevens is LeLoe The Label ook niet aansprakelijk als jouw retourzending kwijtraakt of niet bij ons aankomt, wel kun je altijd een mailtje sturen naar leloethelabel@gmail.com. Wij zullen dan kijken wat we kunnen doen, maar hier zit geen belofte aan vast. Retourzendingen die worden verstuurd na het retourtermijn van 14 dagen kunnen wij niet accepteren. Wij zullen dan dus niet jouw geld kunnen terugbetalen. Als je toch na het retourtermijn je pakket verstuurd zullen wij zowel het pakket als jouw geld behouden. Stel dat je niet door hebt gehad dat je het na het retourtermijn van 14 dagen hebt verstuurd, dan kun je ons een mailtje sturen naar leloethelabel@gmail.com, dan zullen wij een betaalverzoek naar jou sturen voor de retourkosten en sturen wij het het pakket naar je terug (op jouw kosten dus). Maar deze retourkosten terug naar jou als klant dien je dus eerst zelf te betalen. Retourzending op de vijftiende dag is dus al niet meer geldig, ook niet als je het in de ochtend verstuurd.

LeLoe The Label mag om elke reden jouw retour niet accepteren. Zorg ervoor dat de items ongedragen zijn en het kaartje er nog aan zit als het item deze had. Als het item naar onze mening gedragen is, kunnen wij de retour niet accepteren. Denk aan make-up vlekken, zweetgeur, parfum-/ deogeur, beschadigingen, gaten of andere vlekken.

7. Betaalwijzen
Je kunt je artikelen op de hieronder weergegeven wijze betalen.

iDeal 
Tijdens het bestelproces wordt je doorverwezen naar je bank om de betaling te voltooien. Je hebt de mogelijkheid om via iDeal te betalen als je gebruikt maakt van online bankieren. Je betaling wordt onmiddellijk van je rekening afgeschreven.

Klarna

Veilig achteraf betalen

Overige
Je ontvangt de wettelijk vereiste factuur in de verzendbevestigingsmail.
Je bent verplicht om een correct e-mailadres op te geven en LeLoe The Label te informeren als je e-mailadres is gewijzigd.
LeLoe The Label is gerechtigd om betalingsverzoeken naar je e-mailadres te versturen.

 

8. Onze aansprakelijkheid
Deze voorwaarden vormen geen beperking of uitsluiting van de aansprakelijkheid van LeLoe The Label als het gaat om zaken die wij op grond van de wet onze aansprakelijkheid niet kunnen beperken of uitsluiten.

LeLoe The Label is niet verantwoordelijk voor indirecte verliezen die een bijkomend effect zijn van het oorspronkelijke verlies of de oorspronkelijke schade, zoals verlies van winst of het verlies van kansen, of het niet leveren van goederen of het niet voldoen aan enige andere verplichting op grond van deze Voorwaarden, indien een dergelijk verzuim het gevolg is van gebeurtenissen die buiten onze controle liggen, inclusief, doch niet beperkt tot, brand, overstroming, storm, opstand, politieke onrust, oorlog, atoomongelukken en terroristische activiteiten.

 

9. Kleuren en afmetingen
We doen alles wat redelijkerwijs mogelijk is om de eigenschappen van onze producten, waaronder de samenstelling en de kleuren, zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. De kleur die je ziet is afhankelijk van verschillende factoren: schermkwaliteit, app versie, computersysteem etc.

De aanbevolen maten zijn uitsluitend richtwaarden. Ze zijn bedoeld om jou een idee te geven van het model of de pasvorm van dat specifieke item en bieden geen garantie voor de werkelijke afmetingen van het item dat je ontvangt. 

 

10. Gebruikssporen en maten Vintage Collectie

De vintage items kunnen niet retour. Wij proberen altijd de mooiste vintage items te verkopen, maar soms zitten er wel wat kleine gebruikssporen want het is bijna altijd eerder gedragen. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat wij over bepaalde duidelijke gebruikssporen hebben heen gekeken, stuur in dit geval een DM of mail. Zorg dat je dit meteen stuurt na ontvangst zonder het item gedragen of gewassen te hebben. Wij zullen er altijd naar kijken en wellicht bieden wij een vergoeding (maar nooit retour). We bieden geen garantie dat iedereen die vergoeding krijgt. Vintage maten verschillen vaak erg van de 'normale' maten. Soms valt het veel kleiner of groter dan het label zegt. Daarom benoemen wij meestal de maat hoe wij vinden hoe het valt en de maat die daadwerkelijk in het label staat (tenzij deze in het label ontbreekt). Over het algemeen valt onze vintage vaak oversized, houdt hier rekening mee. Als de maat niet naar je wens is kunnen wij helaas niks voor je doen, zowel geen vergoeding als retour.

 

11. Garantie
Als de door jou gekochte artikelen gebreken vertonen, uitgezonderd van de Vintage collectie, zal LeLoe The Label dit graag voor jou oplossen. Je kunt ons hiervan op de hoogte stellen met een mailtje (inclusief foto's van het desbetreffende product) naar leloethelabel@gmail.com. Dit mailtje over een klacht moet binnen 2 dagen na ontvangst van het artikel zijn verstuurd, doe je dit niet binnen 2 dagen dan kunnen wij geen garantie bieden. Wij zullen de klacht grondig onderzoeken en als wij het eens zijn met de klacht zullen wij een nieuw product opsturen, de verzendkosten voor het nieuwe product zullen dan ook door ons vergoed worden. Als wij echter zien dat het product is gedragen, kunnen wij geen oplossing bieden.

 

12. Overdracht
LeLoe The Label behoudt zich het recht voor om eventuele vorderingen tot betaling [inclusief eventuele betalingstermijnen] in verband met de levering van goederen over te dragen aan of onder te brengen bij een derde.

 

13. Onschendbaarheid
Als enig onderdeel van deze Voorwaarden ongeldig of nietig wordt verklaard door een rechtbank of wetgever, blijven de overige Voorwaarden van kracht.

 

14. Eigendomsrechten
Alle intellectuele eigendomsrechten, zoals foto's, video's en auteursrechten op leloethelabel.nl berusten bij LeLoe The Label. Ieder gebruik van leloethelabel.nl of de inhoud daarvan, inclusief het geheel of gedeeltelijk kopiëren of opslaan van dergelijke inhoud anders dan voor je eigen, persoonlijke en niet-commerciële gebruik is verboden zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van LeLoe The Label.

 

15. Privacyverklaring

Al jouw gegevens zijn veilig bij ons en worden met niemand gedeeld. Jouw wachtwoord (als je een account aanmaakt) en bankzaken zijn ook afgeschermd voor ons, hier kunnen wij geen enkel moment bij. 

 

16. Bedrijfsinformatie
LeLoe The Label
Gevestigd: Utrecht
Lennon-Luna Spaapen

Kamer van Koophandelnummer: 80525334
BTW-nr.: NL003451140B86
Contact 
 

9-10-2020